Jobbe med oss?

Vil du jobbe på en fartsfylt restaurant med flinke og engasjerte kolleger?

[English below]

Sous chef

Strøm Mat & Bar er regnet som en av Skien beste spisesteder, med sitt kontinentalkjøkken som leverer en førsteklasses bistroopplevelse med fokus på lokal råvarer og en velassortert vinkjeller. Restauranten holder til ved vannspeilet i Skien Sentrum. Med sin unike uteservering tilbyr vi et sommerlig konsept i en grønn oase, og i vinterhalvåret er det duket for Strøms Vinterland.

Bli en del av teamet på Strøm og jobb med klassisk á la carte, en gjennomtenkt og sofistikert meny på over 30 retter der all mat lages fra bunnen av.

Vi søker deg som:

  • Forstår hva det betyr å ha et kjærlighetsforhold til råvarene.
  • Kan være deg selv i et høyprestasjons arbeidsmiljø
  • Liker å dele dine kunnskaper på en pedagogisk og moderne måte
  • Verdsetter gode lønnsbetingelser

Arbeidsoppgaver i stillingen:

  • Varerullering og bestilling
  • HMS-opplæring
  • Kvalitetskontroll
  • Pedagogisk ansvar for utvikling av personalet
  • Utvikling av meny & oppskrifter

Kompetansekrav:

  • Fagbrev som kokk eller tilsvarende
  • Minimum 4 års arbeidserfaring som kokk

Søk her: strom@matogbar.no
.

Would you like to work in a fast paced restaurant with talented and dedicated colleagues?

Sous chef

Strøm Mat & Bar is regarded as one of Skiens best eateries, with its continental kitchen delivering a first rate bistro experience focused on locally sourced ingredients and a well assorted wine vault. The restaurant is located by the water in the town center. With its unique outdoor serving, we offer conceptually a green oasis during summertime, while in the winter season we invite you to Strøms Winter Wonderland.

Become a part of the team at Strøm and work with classic á la carte, a well thought out and sophisticated menu with over 30 dishes where all the food is made from scratch.

We’re seeking someone who:

  • Understands what it means to be passionate about good ingredients
  • Can be themselves in a high performance work environment
  • Likes sharing their knowledge in a pedagogical and modern way
  • Values good wage terms

Work tasks of the position:

  • Goods management and orders
  • HMS training
  • Quality control
  • Educational development of the kitchen staff
  • Menu and recipe development

Qualifications:

  • Certificate of completed chefs apprenticeship or the equivalent of so
  • A minimum of 4 years work experience as a chef

Contact us here: strom@matogbar.no