Om

Strøm Mat & Bar er en restaurant og bar som ligger tett opp til Hjellevannet ved det vestre vannspeilet i Skien sentrum. Vi satser på enkle retter med inspirasjon fra hele verden.

Stedet

Lokalisert der Laugstol Bruk en gang var det første el-verket som leverte strøm til private husstander, med en unik utsikt over Hjellevannet. Her har vi en stor uteservering med plass til ca. 100 mennesker. Inne er det restaurant med et eget vinrom, 70 sitteplasser og 50 til i vinterhagen hvor det er mulig å droppe innom.

Maten

Vi serverer a la carte (se meny) med enkle retter inspirert fra hele verden, med gode råvarer og mye stolthet – og selvsagt helt fra bunnen. Denne skifter vi 5 ganger i året (hver sesong, og en egen julemeny). Du finner både lunsj og middagsretter på menyen vår – og småretter passende snacks eller deling til bordet. 

Drikka

Vi har et enkelt men variert vinkart, med et eget «kjellerkart» med noen mer spennende flasker både fra gode årganger og spennende nye produsenter.

På drink-fronten har vi også et lite spisset cocktail-kart, som skifter med sesongen, og er sterkt inspirert av at vi har et kjøkken, der vi kan eksperimentere med å lage ingredienser selv.

Booking

Vi anbefaler alle å booke bord, for å få det beste bordet, den beste servicen og garantert plass. Trykk på linken i menyen for å reservere bord. For selskap på over 8 personer er det best å sende mail til strom@matogbar.no. Da kan vi sende dere en meny der vi også har en spesialkomponert selskapsmeny for forhåndsbestilling av mat. Vi kan også løse spesielle behov eller ønsker. Ta kontakt – vi elsker å gjøre deres kveld helt spesiell!

Vi har en uformell «kom som du er» stemning med lave skuldre og fokus på den gode opplevelsen det skal være å gå på restaurant. Enten du skal ut med vennegjengen, det er første date eller du skal ha en businesslunsj er Strøm er godt alternativ.